Helsingør Cup 2019

Unge skyttere

Helsingør Cup 2019

Helsingør Salonskytte Forening har i december over en weekend og to hverdagsaftener afviklet den traditionelle årlige Helsingør Cup for DGI-skytteforeningerne i Nordsjælland.

Ved Helsingør Cup 2019 deltog 107 skytter, som alle først skød en indledende runde og derefter en mesterskabsrunde, så der blev på de fire dage afgivet i alt 5.350 skud mod skiverne i skydehallen på Blokhusvej.

Blandt gode Helsingør-resultater var, at Noah Thomsen i Børneklasse 1 opnåede maksimumpoint 400 point, men det samme havde tre andre skytter, hvorefter fintælling sendte Noah på den altid ærgerlige fjerdeplads. Og i Børneklasse 4 fik Izabella Carstensen en andenplads med 394 point, det samme som skytten på førstepladsen også havde; børneklasse 4 er “begynderklassen”, og Izabella er da også først begyndt at skyde i september i år, men hun er endnu et bevis på det, man ofte oplever i salonskytteforeningen, at pigerne har flair for skydesporten. Der var også en fin placering til HSF blandt seniorskytterne, hvor Thomas Kacirek vandt de fritstående skytters klasse 1 med 378 point.

Den samlede resultatliste for stævnet kan ses her