Kræmmermarked

Sommariva

Sommariva er skytteforeningens årlige kræmmermarked!

Et marked som ikke alene er stemningsfyldt, hyggeligt og fyldt med muligheder for gode handler, men samtidig også er en sand folkefest i Helsingør.

Placeret smukt under nyudsprugne træer i Sommariva området ved Nordre Strandvej i Helsingør, med udsigt til Øresund og altid mindst en dag, hvor vi ser den blå sommerhimmel.

Historien bag kræmmermarkedet Sommariva

Sommariva Kræmmermarked blev afholdt første gang i 1999. Bag arrangementet står Helsingør Salonskytteforening. En stolt og traditionsrig forening, der sætter en ære i det sociale sammenhold, udvikling af ungdomsafdelingen der gennem tiderne har opfostret flere skytter på eliteplan og som er båret af en 100% frivillig indsats.

På kræmmermarkedet vil man møde de alleryngste og de allerældste skytter og også dem midt imellem.

Alle samarbejder de, skulder ved skulder, for sammen at løfte det store arbejde det er at få en pinsefest, kræmmermarked og underholdning for byens borgere til at blive en storslået fest.

Overskuddet fra markedet går til klubbens store ungdomsarbejde, indkøb af nye våben og andet skytteudstyr og fastholdelse af klubbens lave medlemskontingent.

Det er vigtigt at alle har mulighed for at være en del af Helsingør Salonskytteforening – også dem som måske ikke har råd til at gå til andet.

dans og musik på kræmmermarked

Følg med i begivenheden på Facebook siden!

Der bliver løbende lagt nye informationer om kræmmermarkedet op på Sommarivas egen Facebook side.