Bliv medlem

Det er en billig fornøjelse at være medlem i HSF. Hvis du udnytter den ret, du har til at komme, hver gang skydehallen er åben, koster det dig under 12 kr. pr. gang i kontingent. Hvor kan du ellers gå hen og ha’ det sjovt og spændende i flere timer for den pris?

Er skydning noget for mig?

Skydning er for dig, som gerne vil træne din koncentration og psyke. Sporten giver dig mulighed for at lukke alt andet fra hverdagen ude og kun fokusere på din krop og målet. Hvad end du vil træne til at blive konkurrenceskytte eller bare komme ned i klubben for en god snak og noget sjov skydning, så kan skydesporten give dig gode erfaringer, som du kan tage med videre.

Allerede når du lige er blevet medlem, kan du deltage i stævner og klubturneringer. Det er ikke et krav, at man som skytte skal deltage i konkurrencer, men det kan være en god motivationsfaktor og give et godt socialt samvær med de andre medlemmer.

Vi har i øvrigt i HSF tradition for mange sociale aktiviteter hen over året, hvor medlemmerne mødes til forskellige sjove og uformelle sammenkomster – det kan du høre meget mere om, når du besøger os i klubhuset.

prøveskydning

Sikkerhedsbestemmelser

Vil du gå til skydning i HSF? Så skal du overholde sikkerhedsbestemmelserne for skydning. Skydning handler om at håndtere et våben, derfor er det afgørende, at vi kan stole på hinanden som udøvere og som frivillige. Derfor skal du overholde bestemmelserne, så sikkerheden altid er i top.

I skytteforeningen vil du som ny skytte få udleveret folderen ”Sikkerhedsbestemmelser for den enkelte skytte”, som er kapitel 2 af “De Ufravigelige Sikkerhedsbestemmelser”, som alle skal efterleve.

en der laver skyderesultater

Godkendelse hos politiet

Hvis du er fyldt 15 år, skal du inden den 6. træningsdag melde dig ind i foreningen, samt her udfylde og hos SKV-kontoret få godkendt en SKV6-blanket, som skal sendes til politiet, der meddeler foreningen, om du må blive optaget som medlem.

Hvis du i forvejen er medlem hos en anden skytteforening og har eget våben, skal dit våben genregistreres med en SKV2-blanket. Denne blanket kan også udfyldes på computeren i klubhuset.

Hvordan bliver jeg medlem?

Skriv til os og aftal en tid eller kom i vores åbningstid, så viser vi dig rundt, og du kan få en prøveskydning. Op til 5 gange kan du komme og prøve at skyde helt gratis, førend du beslutter dig for, om du vil blive medlem. Til prøveskydning vil du få en introduktion til sikkerheden omkring våben og reglerne på skydebanen, hvorefter du kan prøve dig frem sammen med en af vores kompetente instruktører.

Al prøveskydning – og træning efter indmeldelse – bliver gennemført med udgangspunkt i dine behov og forudsætninger, så der er tale om et individuelt forløb, hvor der lægges vægt på, at det skal være sjovt at deltage.

Både til prøveskydningerne og træningen efter kan du låne våben og høreværn af klubben, så du behøver ikke at investere i udstyr, før du måske med tiden vil have dit eget.

Hvornår kan jeg skyde?

I hverdagen er der fællestræning for pistol og riffel på disse tidspunkter:

Mandag kl. 19-21 Ungdom og voksne
Onsdag kl. 17-19 Børn
Onsdag kl. 19-21 Ungdom og voksne

For specielle arrangementer eller ferielukninger se vores årshjul.

En der skyder

Hvad koster det at være medlem?

Under 25 år

For dig der er under 25 år har du ret til at skyde så meget du vil med salon- og luftriffel/-pistoler


Kontingent

1200,-
skydetræning

Senior Luftvåben

For dig der er over 25 år og kun ønsker at skyde med luftriffel og/eller luftpistol.Kontingent

1000,-
skydetræning

Senior Alle våben

For dig der er over 25 år og vil skyde med både salonvåben og luftvåben.Kontingent

1200,-
medlemmer der arbejder

Passiv

For dig der vil støtte forening og have mulighed for at deltage i ikke-skyde aktiviteter kan du være passiv medlem.

Kontingent
200,-

Betaling

Ved indmeldelse skal du betale kontingent indtil den 31. august for perioden fra indmeldelsen sker. Derefter skal kontingentet betales forud for et år ad gangen pr. den 1. september ved overførsel til Nordea konto 0473-1895643411. Vi anbefaler, at du laver en netbankaftale om betaling den 1. september hvert år. Du kan dog også betale kontant eller med MobilePay/Swipp på skydebanen – eller få et girokort med hjem.

Fritidspas

Du kan i Helsingør kommune søge om fritidspas for dit barn for at modtage økonomisk hjælp. Læs mere her og kontakt kommunekontoret for flere oplysninger.