Genåbning

Skydeskiver

Genåbning

Coronakrisen er nu kommet ned på et stade hvor politikerne har besluttet at sætte gang i genåbningen af indendørs idræt – heriblandt indendørs skydeanlæg, og derved nærmer vi os  efterhånden de tilstande, der herskede før coronanedlukningen i midten af marts. Fra og med mandag den 19, oktober er skydehallen åben kl. 19-21 for selvhjulpne skytters træning.
Prøveskydning og skydning med instruktion foregår fortsat indtil videre kun onsdag kl. 17-21. Børne- og ungdomsskytter skyder kl. 17, nye børne- og ungdomsskytter skyder kl. 18, voksne skytter skyder fra kl. 19.

Fra og med mandag den 19. oktober er skydehallen åben kl 1900 – 2100 for selvhjulpne skytters træning

Prøveskudning og skydning med instruktion foregår onsdage fra 1700 til 2100.

·         Børne- og ungdomsskytter skyder kl. 1700

·         Nye børne- og ungdomsskytter skyder kl. 1800

·         Voksne skytter skyder kl. 1900

Vi skyder kun på banerne med lige numre. Da der kun er 8 baner må det forventes at der kommer lidt ventetid på at kunne komme til en bane.

Vi forventer at alle skytter viser respekt for afstandsreglerne, og at de adlyder påbud givne af banekommandanten og trænere.

Ophold i foreningens lokaler følger DGI’s retningslinjer, samt de af bestyrelsen udstukne regler.

Det er bestyrelsens holdning, at alle i risikogruppen gerne må komme i skydehallen, men de selv har ansvaret for at passe på sig selv og for at overholde myndighedernes anbefalinger.

Vi skal huske altid overholde det gældende forsamlingsforbud på max 50 personer.